De ce citi copii basme?

În această zi şi de vârstă nu există pic de timp să dorm, mese de familie, a împărtăşit scaunul in fata televizorului la sfârşit de săptămână sau chiar kilkunastominutowe. Pe aproape fiecare pas suntem în căutarea pentru orice fel de usurinta in viata, dorind mereu ceva să accelereze, îmbunătăți sau skip. Ne lipsesc o pauză şi de timp să se joace cu copiii.

De ce citi copii basme

Una dintre măsurile care adesea astăzi ne ignora, este de lectură pentru copii.

O eroare de lectură pentru copilul dumneavoastră este un mod frumos de a petrece timp împreună şi consolidarea legăturilor de familie. Un amuzant, plin de umor şi interesant de lectură, forme deosebite, este mai mult decât o plăcere sau un mod de a copilul să doarmă. Odată ce copiii de lectură a fost ceva complet normal, ceea ce majoritatea dintre noi amintesc din copilărie. Astăzi citirea copilului este mult mai important decat obisnuia sa fie.

Conştientizare a copilului din anii timpurii care cărţi sunt importante, va permite acestuia să reziste sau să limiteze atât adesea găsit în astăzi dependenta de televizor sau calculator. Se poate nu doar Bucuraţi-vă de cunoştinţe gata într-un cuvânt de pe Internet, dar încercaţi să caute surse proprii în cărţi! Din această perspectivă, timpul petrecut la citire comun este un fel de „investiţii”, care nu au nici, chiar şi cele mai mici defecte. http://iasicomanda.ro/

Efectul de lectură pe dezvoltarea copilului

Cercetările arată că citirea cu voce tare o stimuleaza dezvoltarea creierului. Un copil mic nu poate vorbi, de aceea, la nevoile de începutul a înţelege vorbirea. Cine vrea să înveţe acest lucru, ca nu vine de la oameni? Interesant, diferite Centre din creier responsabile de înţelegere şi de articulare a vorbirii pentru a dezvolta la momente diferite. Desigur, se poate concluziona, cu toate acestea, că ştiinţa de vorbire într-adevăr începe în momentul când copilul începe să fie venerat cu discursul.

Efectul de lectură pe dezvoltarea copilului

De ce citi copii basme? Mai întâi de toate, din cauza posibilitatea de a petrece cu ei un timp comun, ceea ce avem astăzi atât de puţin. Construirea unei relaţii cu ei, putem dezvolta o creativitate şi curiozitate în lumea care ne inconjoara. Copiii dezvolta intelectual, lucru pe şi de concentrare. Datorită basme, diferite tipuri de vocabular învăţa fraze si expresii, care nu am auzit.

Pe langa, cărţi, şi în special desene animate clasice, au un mesaj foarte important. Arată unele modele de comportament, atitudine bune şi rele, ei invata anumite activităţi. De asemenea, ei au o multime de umor şi sunt o modalitate foarte bună de a obţine plictisit la domiciliu. Să ne amintim că povestea trebuie să aducă confort, este deci indispensabilă său final fericit.

Modul de a citi la copii?

Desene animate pentru copii, dar adesea magiceDesene animate pentru copii, dar adesea magice, fără îndoială, învaţă şi pregăti copiii pentru viata „reala”. Descrise în aceste încercări şi necazuri, deciziile, dileme şi valorile ei au construit lumea copilului, care mai târziu va ține le lumea teen, şi în cele din urmă, şi lumea de adult.

Vom organiza ziua pentru a găsi deşi câteva minute lectură zilnic pentru copiii tăi. Lăsaţi-o să fie un fel de obicei, ritual, un moment special, atunci când suntem doar pentru un copil. Pentru a evita inutile televizor, laptop şi telefon şi pur şi simplu împreună cu copii care deja pot citi, chiar dacă avem deja povestea mai multe ori. Poate intr-o zi copilul adult SUA vor citi cartea?

Imaginaţi-vă care ar dori să vorbesc despre ceva cu copilul dumneavoastră.

La urma urmei, în timp ce având distracţie, cumpărături sau chiar o masa de prânz, va fi dificil, dar doar o carte interesantă, care a citit în seara, când copilul ai ascultat cu sufletul la bated, aveţi posibilitatea să vă spun despre acest lucru, că nu este permis să vorbesc şi deschide străine, care nu fugi la cumparaturi sau alte annoyances nu au voie să facă. Băieţii mei sunt deja în această vârstă, când mult mai mult asocia faptele şi o mulţime de întrebări. Lectură  pe care le cunosc din copilărie, astăzi este scopul, şi te rog să citesc ceva interesant. Ei bine, doar ceea ce?